2013. október 25., péntek

Hogyan akadályozzuk meg a kopaszodást?

Bőrgyógyászok gyakran kínálnak a betegek , akik a hajhullás a következő tippeket.


1. . Gyakorold jó hajápolás. Sokan meglepődve hallja, hogy a frizura , vagy akár az , hogy miként mossa és szárítsa meg a haját is hozzájárult ahhoz, hogy a hajhullás . A következő tipp, hogy bőrgyógyász adnak a betegek , meg lehet tanulni, hogyan kell megállítani károsítja a hajat .

2. . Ne hagyja abba a gyógyszer, az orvos felírt . Egyes gyógyszerek is okozhat hajhullást . Az orvosok arra figyelmeztetnek, hogy ne hagyja abba a gyógyszer, az orvos felírt , ha látod hajhullás. Azonnal leállítja egyes gyógyszerek súlyos mellékhatásokat okozhatnak .

Ha úgy gondolja, hogy egy gyógyszer is okoz hajhullást , beszéljen az orvossal, aki felírt gyógyszert. Kérdezd meg a gyógyszer okozhatja a hajhullás . Ha a gyógyszer úgy tűnik, hogy az ok, kérdezze meg orvosát, hogy vezethet egy másik gyógyszert .

3. . Ismerd fel, hogy a hajhullás lehet átmeneti. Vannak dolgok az életben, okozhat átmeneti hajhullást . Ezek közé tartozik a betegség , szülés , és a stressz.

Során egy nagyon stresszes időt, a szervezet reagál okozva több hajat , mint a normális , hogy menjen be nyugalmi fázisban van. Az orvosi kifejezés ez a feltétel telogen ( tee - lə -jen ) aura ( ih - influenza - vee - Uhm ) . A telogen aura , a test veszít drámai mennyiségű haj . A legtöbb ember számára , a haj kezd ismét növekedni segítség nélkül .

4. . Hogy egy találkozót , hogy a bőrgyógyász . Sok minden okozhat hajhullást . Ha a hajhullás érinti Önt , győződjön meg róla , hogy a bőrgyógyász . A bőrgyógyász találni az okát , és megmondja, mit , mire számíthat.
akadályozzuk meg a kopaszodást


A kezelés a hajhullás segít sok ember jobban érzi magát . Hajhullás , különösen a nők , okozhat alacsony önbecsülés . Sok nő úgy érzi csúnya és zavarban . A bőrgyógyász kínál megoldást , hogy segítsen érzi magát, és nézd meg a legjobban .

Tudtad, hogy elveszíti akár 100 szőrszálakat a fejbőr minden nap? Ez normális , és a legtöbb ember , a szőr nő vissza . De sok ember - és egyes nők - elveszítik haját, az idős nő. Azt is elveszíti a haját , ha bizonyos betegségek , mint például a pajzsmirigy problémák , cukorbetegség, vagy a lupus . Amennyiben bizonyos gyógyszerek, illetve a kemoterápia a rák , akkor is elveszíti a haját . Egyéb okok a stressz , az alacsony fehérjetartalmú diéta , a családban , vagy a helytelen táplálkozás.

A kezelés a hajhullás a kiváltó októl függ . Egyes esetekben , a kiváltó ok kezelésére korrigálja a problémát. Egyéb kezelések közé gyógyszerek és a haj helyreállítását .
Hajhullás általában fokozatosan alakul ki , és lehet foltos vagy az egész ( diffúz ) . Elveszíti nagyjából 100 hajszál a fejed minden nap. Az átlagos fejbőr tartalmaz körülbelül 100.000 szőrszálakat.
igy lehet kopaszodni


Férfiak és nők egyaránt hajlamosak elveszteni haj vastagsága és mennyisége , mivel korban. Kopaszság általában nem okozza a betegséget . Ez függ az öregedés , az öröklődés , és a változások a hormome , a tesztoszteron. Örökölt vagy " kopaszodás " érint több férfi, mint nő . Mintegy fele a férfiak kezdenek kopasz , mire azok 30 éves , és a legtöbb vagy kopasz , vagy kopaszodó minta a 60 év .

Lásd még :

    Férfi minta kopaszság
    Nő minta kopaszság


Okok

Hirtelen fizikai vagy érzelmi stressz okozhat egy fél- háromnegyede a haj az egész fejbőrön a fészer ( úgynevezett Telogen aura ) . Észre fogja venni, haj jön ki marék közben sampon , fésű , vagy futtassa a kezed a hajad . Lehet, hogy nem veszi észre ezt a hét hónap után az epizód a stressz. A haj ürítés csökken több mint 6-8 hónap.

Mert az ilyen típusú hajhullás :

    Magas láz vagy súlyos fertőzés
    szülés
    Nagy műtét, súlyos betegség , hirtelen vérveszteség
    Súlyos érzelmi stressz
    Fogyókúrák , különösen azokat, amelyek nem tartalmaznak elegendő fehérjét
    Számos gyógyszer , ideértve a retinoidok , fogamzásgátló tabletták , a béta- blokkolók, bizonyos antidepresszánsok , NSAID-ok (beleértve iburpofen ) és kalcium -csatorna blokkolók

Néhány éves nők 30-60 Előfordulhat elvékonyodása a haj , amely hatással van az egész fejbőrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése