2013. október 25., péntek

Sikertörténetek hajnövesztőkről

Haj készült egyfajta keratin nevű fehérje . Egy haj áll egy hajszál ( az a része , amely bemutatja ) , a gyökér alatti bőrt , és a tüsző , amiből a haj gyökere nő . Alsó végén a tüsző a hajhagyma , ahol a haj színe pigment , vagy melanin termelődik.

A legtöbb ember elveszíti a 50-100 fej hajat naponta . Ezek a szőrszálak helyett - nőnek vissza ugyanabban a tüsző a fejedre. Ez az összeg a hajhullás teljesen normális , és nincs ok aggodalomra . Ha veszít többet, mint , hogy bár valami lehet, hogy tévedek .

Alopecia

Ha a hajhullás , és nem tudom , mi okozza, beszéljen orvosával . Az orvos meg tudja határozni , miért a haj kihullik , és azt sugallják, olyan kezelés, amely korrigálja a mögöttes probléma , ha necessary.Donald Trump , a válasz, azt állítja, hogy ő visel parókát, nemrég elmondta, hogy ő érte el extravagáns , fonott cukor stílust a támogatás a mesterséges . Mosás után a haját Head & Shoulders , és hagyta, hogy száraz természetesen az amerikai ingatlanfejlesztő és televíziós személyiség, fésűk , hogy " egy kicsit előre és hátra ." " Nem," ragaszkodik " ez nem egy fésű -over , és biztosan nem egy parókával . "

Hogy Mr. Trump szembesült ilyen követelések Kiállítások hajhullás közérdek . Ez is egy tudományos rejtély, hogy szembeszállt 40 éves kutatás . Ezen a héten azonban a kutatók bejelentették, hogy végül sikerült nő emberi haj a laboratóriumban. Tenyésztésével adott osztály bőrsejtek csomókat professzor Angela Christiano a Columbia University Medical Center professzora Colin Jahoda a Durham Egyetem volt képes kiváltani a termelést az új follicles.Since hajhullás eredményeket csökkenő hajhagymák nem váltják fel újakat , a technika azonnal üdvözölték, mint egy gyógymód kopaszság és a forradalom a világ több milliárd dolláros iparág épül sebészeti kezelések a hajhullás. Ahelyett, hogy transzplantáció áthelyező tüszők a hátsó a fejbőr , hogy az első , a jövőbeli kezelések tudja használni a saját sejtjeit , hogy új haj aknák közvetlenül a fejbőrön .

Már csak egy apró probléma : hajhullás nem betegség égető szüksége a gyógymódot. Egy beszédében Londonban idén Bill Gates tartotta kopaszság példaként minden, ami rohadt globális egészségügyi prioritások túlköltekezés a kisebb betegségek a gazdag és a források a betegségek , amelyek befolyásolják a szegények . A Microsoft társalapítója lett filantróp rámutatott arra, hogy a $ 2 milliárd költött évente kopaszság következetesen meghaladja a globális kiadások malária ellenőrzés, becslése szerint az Egészségügyi Világszervezet dollár 1.84bn tavaly. Elvesztése szőrtüszők is bosszantó , hogy a hiú , de a 660.000 ember, főként afrikai gyerekek , hal meg évente híján szúnyoghálók és malária elleni gyógyszerek . Mr. Gates , aki tette kezelése malária középpontjába a $ 38bn emberbaráti erőfeszítés , elítéli a " hiba a tisztán kapitalista megközelítés" , amely lehetővé teszi ezt képtelen hierarchia az egészségügyi kiadások továbbra is fennállnak .

Míg a Dermatology Foundation , részben magánintézmény , A lista élén a finanszírozók , a pénz is érkeztek a közpénzből, azaz az Egyesült Királyság Egészségügyi Tudományos Tanács és a Biotechnológiai és Biológiai Tudományok Kutatási Tanács . Az MRC megvédte £ 454,000 hozzájárulását tegnap , mondván, a vizsgálat középpontjában nem a férfi kopaszság , hanem az alapvető biológiai folyamatokat önjavító , a lehetséges alkalmazások a rák gyógyításában . A tanulmány azt is eredményezheti, hogy jobb bőrgraftok áldozatainak égési és trauma .

A legtöbb ember azt gondolja, hogy egy égési beteg jobban megérdemelte a kezelés , mint egy középvezető a férfi minta kopaszság . És ez jön le, hogy : egy olyan korban, a megszorítások , aki " megérdemli " , hogy a kutatásból származó előnyök ? Ennek megfelelően , hogyan tudósok költik a pénzüket ? Ez egy olyan vita , amely betört még az onkológia területén . Egy friss cikk címe a betegség olimpia , a Nature Medicine , elmondta, hogy érdekképviseleti csoportok az USA-ban játszik a különböző daganatos egymás ellen , egy ajánlatot, hogy biztonságos korlátozott források . Annyira sikeres volt , hogy a Kongresszus lobbi csoport közel jogszabályokat fogadott el, amely kimondja, hogy $ 888m kell fordítani kizárólag hasnyálmirigyrák . A törvényjavaslatot elhagyott , amikor a tudósok panaszkodott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése